🔊🔊La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport dona suport al Velotour Sostenible, de Velorecicla, amb la subvenció d’execució de projectes singulars en l’àmbit de l’esport i l’activitat física!
🔝La Conselleria reconeix aquesta labor tan important que realitza Velorecicla al voltant de la Comunitat Valenciana, recorrent totes les seues vies verdes i realitzant tallers i activitats per a fomentar la mobilitat sostenible i la cura de la pròpia salut i del medi ambient, mitjançant l’ús de la bicicleta.
🚲💯👏🏻👏🏻👏🏻
Setmanes intenses a Velorecicla! ✔️Hem organitzat, amb gran èxit, el primer “Velocampament a pedals” (REEL carregat ahir!) i estem en plena preparació del #velotour Sostenible: Cicloturisme per vies verdes a la Comunitat Valenciana.💪
👉Però abans de partir… 5 bicicletes més van ser recuperades i donades a @creuroja de Vila-Real.
Dona-li l’oportunitat de tindre una altra vida:
❤️Dona, 🔧Reforma, 🚲♻️Velorecicla!
🔊🔊Velorecicla va organitzar el cap de setmana passat el Velocampament a Pedals, un cap de setmana ple d’activitats al voltant de l’ús de la bicicleta, en contacte amb la natura, amb activitats d’autoconeixement i moltíssima diversió, per a infants de 6 a 14 anys… continua llegint
🚴El Velotour Sostenible consisteix en la realització d’un repte esportiu de més de 400 quilòmetres en bicicleta, passant per totes les Vies Verdes de la Comunitat Valenciana.

✔️L’objectiu principal és incentivar i fomentar l’ús de la bicicleta, a través de la realització de diferents tallers i activitats gratuïtes, en les diferents poblacions per les quals passarem, i difondre la labor de Velorecicla… continua llegint
Felicitats!
Velorecicla compleix 2 anys i estem preparant un gran acte a Agres per celebrar el segon aniversari.
La celebració serà el pròxim 2 de juny, que aprofitarem per a celebrar també el Dia Mundial de la Bicicleta!
El programa d’activitats és:… continua llegint
📢📢El 20 de maig, a les 19h, estem convidats pel Decathlon de Cocentaina.
👉Presentem al públic l’associació Velorecicla i farem una interessant xerrada sobre el cicloturisme i la promoció dels viatges amb bicicleta.
🗣📣En primícia… També presentem el nou projecte “Velotour Sostenible: Cicloturisme per vies verdes a la Comunitat Valenciana“.
✔️Que no t’ho conten!
📍T’esperem al Decathlon de Cocentaina el dissabte 20 de maig!
🔊🔊Velorecicla presenta el Velocampament a Pedals!
👉Un cap de setmana ple d’activitats al voltant de l’ús de la bicicleta, amb contacte amb la natura, activitats d’autoconeixement i moltíssima diversió, per a infants de 6 a 14 anys.
📌El Velocampament a Pedals tindrà lloc el pròxim cap de setmana del 10 i 11 de juny, amb places limitades i reserves fins al 20 maig.
✍️Per a més informació podeu contactar al: 696238656 o a info@velorecicla.com
 
Una aventura garantitzada per als més menuts i menudes!🚴🏼‍♀️🏕️🚴🏽
Les activitats per als/les més menuts/es comencen el dimarts 9 de maig! #Agres #biciescola
👉 T’agrada el projecte de Velorecicla i vols col·laborar i ajudar-nos?