T’agrada la idea de Velorecicla i vols col·laborar i ajudar-nos?
Perfecte!
Hi ha moltes coses que pots fer:

– DE BOCA A BOCA:
Ajuda’ns a difondre el projecte Velorecicla. Parla amb amics i familiars, segueix-nos a Facebook , INSTAGRAM  i YouTube . Comparteix les nostres publicacions.

– CONVERTEIX-TE EN DONANT DE BICICLETES O DE MATERIAL:
Tens una bicicleta que no utilitzes? Dona-la a Velorecicla! Et convertiràs així en “donant de bicicletes”! Les bicicletes de qualsevol model i mida són adequades. A més, les donacions de recanvis també seran molt útils: pneumàtics, pedals, rodes, etc.

– CONVERTEIX-TE EN UN CAÇADOR DE BICICLETES I MATERIALS ÚTILS:
Ajuda’ns a recollir bicicletes i materials diversos: veïns, amics, familiars o distribuïdors, tothom pot oferir alguna cosa al projecte Velorecicla.

– COL·LABORA AMB LES REFORMES O CREA UN PUNT DE RECOLLIDA:
Una bicicleta que està parada durant molt de temps necessita un manteniment mínim i, sovint, algunes modificacions menors: canvi de frens, de pneumàtics, de cable, etc. Fes-te voluntari en el taller de Velorecicla o ajuda’ns a arreplegar bicis pròximes a la teua població.

– CONVERTEIX-TE EN ”RELACIONS PÚBLIQUES” DE VELORECICLA:
Dona a conéixer el projecte i ajuda’ns a trobar nous col·laboradors, patrocinadors o esdeveniments per participar-hi. Recaptar fons és necessari per a comprar materials nous per a recuperar les bicicletes donades.

– ANUNCIA LA TEUA BOTIGA O EMPRESA:
Tenim material corporatiu per donar a conèixer el projecte a gran escala. Equipatges per a anar en bicicleta, gorres, samarretes, adhesius, etc. La venda d’aquests materials s’utilitzarà íntegrament per a dur a terme els fins del projecte Velorecicla. Podràs tindre la teua publicitat a les xarxes socials i impresa als diversos materials!

– CONVERTEIX-TE EN COL·LABORADOR MULTIMÈDIA:
Ajuda’ns a gestionar les xarxes socials de Velorecicla i a gestionar la pàgina web. També ens pots ajudar a preparar material informatiu de qualsevol tipus, com flyers, tríptics, vídeos, etc.

No dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres!